Caleo Omsorg söker familjebehandlare

Om Caleo Omsorg

Caleo Omsorg erbjuder trygga och individanpassade vårdlösningar sedan 2012. Vi bedriver bland annat konsulentstödd jour- och familjehemsvård, enskilda och samordnade behandlingsinsatser inom öppenvård och behandling i familjeboende, tillståndspliktigt stödboende för ungdomar, samt skyddade boendelösningar.

Om tjänsten

Caleo Omsorg söker nu en familjebehandlare med särskilda färdigheter i att samordna och leda behandlingsarbete.

Arbetsuppgifterna innefattar att ta uppdrag som familjebehandlare samt kunna samordna Caleos intensiva strukturerade öppenvårdsinsatser i våra behandlingsfamiljer, känna sig bekväm med att hålla i och leda team-möten i de samordnade ärendena, arbetsleda timpersonal och behandlingsfamiljer, skriva månadsrapporter, ha jourberedskap på schema samt att ta emot inkommande förfrågningar.

Vi söker en person som dels kommer att ha egna behandlingsuppdrag som familjebehandlare/ ungdomsbehandlare, men främst kommer håll i samordningen kring behandlingsinsatserna i behandlingsfamiljer och vara den som håller i kontakten med socialtjänsten under hela processen från start till avslut.

Vad vi söker

  • Socionom eller likvärdig utbildning
  • Behandlarkompetens (gärna steg 1)
  • Erfarenhet av att arbeta med familjebehandling/familjearbete minst 5 år
  • B-körkort

Vi söker en medarbetare som brinner för socialt arbete!

En person med goda självledaregenskaper som kan arbeta både i team och även vara bekväm med ensamarbete där man behöver ta egna initiativ och få saker gjorda på egen hand. Någon som är trygg i sig själv för att kunna vägleda och stötta andra. Den vi söker måste vara flexibel, lyhörd, strukturerad, tydlig och ansvarstagande. Att ha ett pedagogiskt förhållningsätt både mot klient och beställare och att vara lösningsfokuserad är ett stort plus.

För att trivas i rollen är det en fördel om du har lätt för att skapa relationer samt har en god samarbetsförmåga. Du behöver även ha lätt för att kommunicera och hantera stressfulla situationer på ett lågaffektivt sätt.

Uppvisande av ett giltigt utdrag från polisens belastning- och misstankeregister är en förutsättning för anställning och ska uppvisas vid intervju.

Vad erbjuder vi?

Är du vår framtida kollega kommer vi att kunna erbjuda dig ett meningsfullt arbete på ett mellanstort vårdföretag med låg personalomsättning med goda anställningsvillkor och utvecklingsmöjligheter. Vår arbetsmiljö är dynamisk och utvecklande, där egna idéer och initiativ uppmuntras. Vi är en heterogen arbetsgrupp där humor, en tydlig värdegrunden och professionalitet binder oss samman. Vår organisationsstruktur och arbetskultur bjuder in till delaktighet och möjlighet till påverkan med en nära och tillgänglig arbetsledning. Vi befinner oss i fräscha kontors- och behandlingslokaler i city, vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och generösa förmåner, flexibla arbetstider, samt modern och ändamålsenlig teknikutrustning och digitala hjälpmedel.

Kontaktperson: Jill Fialdini Yenidogan, jill@caleoomsorg.se 073-723 85 18

Tillträde önskas snarast.

Skicka in din ansökan redan idag, Intervjuer sker löpande.